U heeft echt geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen!

Eerste (advies) gesprek is vrijblijvend. Wij bepalen dan samen welke mogelijkheden u heeft in uw specifieke situatie. Juridisch Adviesbureau Noord uit de gemeente Aa en Hunze helpt u op weg of maakt met u een stappenplan hoe en op welke wijze u ondersteunt kan worden. 

Er geldt een vast uurtarief van slechts € 75,00 exclusief btw. U krijgt vooraf een inschatting van het aantal benodigde uren, afhankelijk van de situatie. In bepaalde zaken kunnen we een 'no cure no pay' afspraak maken of hanteren we een vast bedrag voor een beoordeling.

Bij geschillen met gemeenten (o.a. wmo, boete, bijstand, participatiewet), overheid zullen wij proceskostenvergoeding claimen bij de betreffende instantie.

Uw jurist is kundig in het opstellen en/of beoordelen van een vaststellingsovereenkomst en dagvaarding. De prijs is afhankelijk van uw situatie en/of u de juridische kosten vergoed zal krijgen van uw werkgever. Vooraf spreken we een vastbedrag af.  

Vraag gerust een vrijblijvende offerte wanneer u het bureau wilt inschakelen voor (tijdelijke) ondersteuning van juridische klussen in de provincie Drenthe, Groningen, Friesland en/of Overijssel. 

De algemene voorwaarden van Juridisch Adviesbureau Noord zijn van toepassing. Deze worden bij de opdracht meegezonden c.q. zijn per e-mail op te vragen. Het bureau is met name werkzaam in de gemeente Assen, Emmen, Borger-Odoorn, Stadskanaal, Veendam, Groningen en Winschoten. 

Bij Juridisch Adviesbureau Noord is een persoonlijke benadering middels één aanspreekpunt én de kwaliteit van werkzaamheden van essentieel belang voor een zo goed mogelijke dienstverlening.    

 

E-mailen
Bellen
LinkedIn