Welkom bij Juridisch Adviesbureau Noord 

Juridisch Adviesbureau Noord, kantoor houdende in Gasselte, zorgt voor persoonlijk betaalbaar advies afgestemd op uw specifieke situatie in begrijpelijke taal. 

Juridisch Adviesbureau Noord adviseert en staat u bij op het gebied van arbeidsrecht, wanneer er problemen zijn met uw werkgever en/of werknemer, dan wel een voorstel te beoordelen van uw werkgever en/of werknemer op het gebied van arbeidsrechtmaar ook bij geschillen met de overheidsinstellingen, zoals gemeenten, SVB, RDW en DUO. Het bureau heeft eveneens ervaring en kennis op het gebied van consumentenrecht, aan - en verkoop van goederen, geschillen huurder/verhuurder op het gebied van huurrecht en het innen van openstaande bedragen en/of tegoeden (incasso's).

Via sociaal media, e-mail en/of telefoon kunt u uw (hulp)vraag stellen bij dit juridisch loket dan wel een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Het bureau heeft klanten in Gieten, Assen, Emmen, Borger, Groningen, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Ter Apel maar ook in Friesland, Overijssel en in het buitenland zoals Spanje. 

Juridisch medewerker van het bureau kan op zzp-basis worden ingeschakeld voor (tijdelijk) juridische klussen c.q. ondersteuning. 

U wordt geholpen tegen elke beslissing van de overheid met uitzondering van besluiten van UWV en de gemeente Aa en Hunze.  

E-mailen
Bellen
LinkedIn