Welkom bij Juridisch Adviesbureau Noord 

Het bureau zorgt voor persoonlijk advies in tal van geschillen en spreekt begrijpelijke taal! Het bureau staat u bij met oplossingen in geschillen met uw werkgever en/of werknemer (arbeidsrecht) maar ook bij een verschil van inzicht met de overheid, zoals gemeenten, SVB, RDW en DUO. Het bureau heeft eveneens ervaring en kennis op het gebied van aan- en verkoop van (ondeugdelijke) goederen (consumentenrecht), geschillen huurder/verhuurder (huurrecht) en het innen van openstaande bedragen en/of tegoeden (Incasso).

Via sociaal media, e-mail en/of telefoon kunt u uw (hulp)vraag stellen. Wanneer u dit wenst kom ik bij u thuis en/of maken we een afspraak op kantoor. Ik kom overal: de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel, van Assen tot Emmen, van Emmen tot Groningen en van Groningen tot Delfzijl. Overige provincies help ik u ook graag maar zal vooral per telefoon en/of per e-mail plaatsvinden.

Uw bedrijf en/of instelling kan op zzp-basis het bureau inschakelen voor (tijdelijk) juridische klussen c.q. ondersteuning. 

U wordt geholpen tegen elke beslissing van de overheid met uitzondering van besluiten van UWV, ik ben jurist bij UWV en de gemeente Aa en Hunze, ik ben raadslid in deze prachtige gemeente. 

Telefoonnummer: 0599 - 795238
Mobiel:                06 - 51436898
E-mail:                jpkeizer@juridischnoord.nl  

E-mailen
Bellen