Wie helpt u

 

Jeroen Keizer is een ervaren onafhankelijk jurist en tevens eigenaar van Juridisch Adviesbureau Noord in Gasselte, gemeente Aa en Hunze. Jeroen is van mening dat een persoonlijke benadering middels één aanspreekpunt én de kwaliteit van werkzaamheden van essentieel belang zijn voor een goede dienstverlening. Hij heeft veel ervaring op het gebied van bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht door zijn werkzaamheden voor de overheid en als raadslid bij een gemeente. Jeroen heeft meer dan 26 jaar gewerkt voor UWV waarvan de laatste jaren bezwaar - en beroepszaken. Er is daarom veel kennis op het gebied van onder andere op het gebied van Awb, NOW, WW, WIA, WAO, Ziektewet, Wazo, Wajong, toeslag en voorzieningen.  

Jeroen kiest voor kleinschaligheid zodat u in ieder geval geen nummer bent, hij alle aandacht heeft voor u en kan optreden na uw wensen. Naast zijn eigen deskundigheid is er ruimte om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen en daarmee samen te werken om tot het best mogelijk resultaat voor u te komen. Jeroen kan u op weg helpen en/of voor een betaalbare prijs u ondersteuning bieden. Bovendien is Jeroen van mening dat het bureau makkelijk toegankelijk moet zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs. Waarbij 'no cure no pay' tot de opties behoort.

Tot slot kan je deze ervaren jurist ook inhuren voor (tijdelijke) klussen. Jeroen is zeer gedreven, to the point en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hij heeft veel ervaring met het projectmatig werken. 

Bel vrijblijvend: 0599 - 79 52 38 (kantoor) of 06 - 51436898 (mobiel / Whats app) of stuur een e-mail: jpkeizer@juridischnoord.nl 
 
 

E-mailen
Bellen