Het juridisch loket van het Noorden

U heeft geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen!               

Wie zijn wij

 

Jeroen Keizer, woonachtig in Gasselte, is eigenaar van juridisch adviesbureau Noord. Tijdens zijn loopbaan heeft hij rechtenstudies afgerond met specialisaties gemeentelijke besluiten, openbaar bestuur, bestuursrecht, handhaving, sociale verzekeringen, dagvaardingsprocedure en arbeidsrecht. Vanuit zijn werk heeft hij dagelijks te maken met het beoordelen van uitkeringen, ontslagrecht en re-integratie.

Het bureau kan u bijstaan in tal van procedures. Op het gebied van sociale verzekeringen, besluiten van landelijke en lokale overheden, dagvaardingsprocedures en het arbeidsrecht, kan dit bureau goede juridische hulp bieden. Met zijn ruime ervaring en expertise wil het bureau de inwoners van het Noorden ook helpen bij de huidige actuele onderwerpen van het arbeidsrecht. Bij een dreigend ontslag, geschillen over een arbeidscontract of over bepaalde voorwaarden in een contract kan dit kleinschalige bureau klanten bijstaan met de juiste juridische adviezen.

Jeroen Keizer, eigenaar, kiest voor deze kleinschaligheid zodat hij, naast zijn eigen deskundigheid, de ruimte heeft om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen. Dit bespaart veel kosten en kunnen klanten voor een scherpe prijs geholpen worden. Bovendien moet het bureau makkelijk toegankelijk zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs.   

Zijn motto: "Je hebt geen dure advocaat nodig om je gelijk te krijgen!" is hierbij zijn leidraad.