"U heeft geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen"
                                Gratis spreekuur kan ook bij u thuis! -No cure  No pay behoort tot de mogelijkheden- 
 
 

Wie zijn wij

Jeroen Keizer, woonachtig in Gasselte, is eigenaar van juridisch adviesbureau Noord. Tijdens zijn loopbaan heeft hij rechtenstudies afgerond met specialisaties gemeentelijke besluiten, openbaar bestuur, bestuursrecht, handhaving, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Vanuit zijn werk heeft hij dagelijks te maken met het beoordelen van uitkeringen, ontslagrecht en re-integratie.

Door de vele veranderingen die plaatsvinden rondom sociale zekerheid raakt menigeen het spoor bijster. Van hieruit is het idee ontstaan om het gestructureerd aan te pakken en een juridisch adviesbureau te starten onder de naam Juridisch Adviesbureau Noord.

Het bureau kan u bijstaan in tal van procedures. Op het gebied van sociale verzekeringen, besluiten van landelijke en lokale overheden en het arbeidsrecht, kan dit bureau goede juridische hulp bieden. Door alle veranderingen binnen de (sociale) wetgeving ontstaan veelvuldig, zowel voor particulieren als ook voor (kleine) ondernemers, onduidelijkheden en conflictsituaties. Het Juridische Advies Bureau Noord wil hierbij de helpende hand bieden. Met zijn ruime ervaring en expertise wil het bureau de inwoners van de gemeente Aa en Hunze en omliggende gemeenten ook helpen bij de huidige actuele onderwerpen van het arbeidsrecht. Bij een dreigend ontslag, geschillen over een arbeidscontract of over bepaalde voorwaarden in een contract kan dit kleinschalige bureau klanten bijstaan met de juiste juridische adviezen.

Jeroen Keizer, eigenaar, kiest voor deze kleinschaligheid zodat hij, naast zijn eigen deskundigheid, de ruimte heeft om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen. Dit bespaart veel kosten en kunnen klanten voor een scherpe prijs geholpen worden. Bovendien moet het bureau makkelijk toegankelijk zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs.   

Zijn motto: "Je hebt geen dure advocaat nodig om je gelijk te krijgen!" is hierbij zijn leidraad.