"U heeft geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen"
                                                                                   Eerste consult gratis
 
 

Werkgever

__________________________________________________________________________________________

Moet u uw bedrijf inkrimpen of heeft u een werknemer die niet goed functioneert? Bij het hebben van personeel komen veel (sociaal) juridische zaken kijken. U krijgt te maken met wet- en regelgeving, waar u zich als ondernemer waarschijnlijk liever niet mee bezighoudt. En waarom zou u ook? Wij begeleiden en ondersteunen u. Wij adviseren (kleine)werkgevers in arbeidsrechtelijke kwesties.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor het indienen van ontbindingsverzoeken bij de rechter en het maken van vaststellingsovereenkomsten bij einde dienstverband. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om ervoor te zorgen dat u en uw werknemers op gepaste wijze afscheid van elkaar kunnen nemen omdat wij uw medewerkers ondersteuning geven bij de gevolgen van het ontslag en de vragen die er zullen ontstaan.

Wij adviseren u op professionele en praktische wijze en staan u bij op het gebied van personeel en organisatie. Bij interesse neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Vrijblijvend zullen wij aangeven of wij maatwerk kunnen leveren samen met een prijsopgave.